De Zuid-Afrikaanse Mevrouw Susan Duligal (V) heeft bij haar leven een mooie collectie familiefoto’s aan de Heijstekfamiliestichting overgedragen. Zoals deze uit 1948.

 

 

Een foto die zeer waarschijnlijk is gemaakt tijdens de begrafenis van Jan Heystek. Hij overleed in 1948 op de locatie Warmbad (Zuid Afrika).

 

We zijn benieuwd naar de namen van de familieleden op de foto.

 

Op de tweede foto zijn alle personen van een nummer voorzien. We willen graag hun namen weten. Herkent u zich, of weet u welke naam bij welk nummer hoort? Laat dan een bericht achter op dit weblog of stuur uw informatie naar info@heijstekfamilie.nl Zodra we alle namen weten wordt de foto opnieuw gepubliceerd, maar dan voorzien van de namen.

 

 

 

In Afrikaans

'N foto wat baie waarskynlik is gemaak tydens die begrafnis van Jan Heystek. Hy sterf in 1948 op die ligging Warmbad (SA).

 

Ons is benieuwd na die name van die familielede op die foto.

 

Op die tweede foto is alle persone van 'n nommer voorsien. Ons wil graag hul name weet. Herken jy hom, of weet jy watter naam by watter nommer hoort? Laat dan 'n boodskap op hierdie weblog of stuur jou inligting na info@heijstekfamilie.nl. Sodra ons al die name weet word die foto weer gepubliseer, maar dan voorsien van die name.