Een nieuw jaar met een nieuwe rubriek met Wim Heistek als redacteur.

 

Genealogen bezoeken archieven, speuren het internet af en spreken familieleden, alles met het doel informatie te verzamelen en die toe te voegen aan de Heijstek Familiestamboom waarin ondertussen bijna 10.000 verschillende personen voorkomen. Inzet kan de onderzoekers niet ontzegd worden, toch blijven veel genealogische vragen onbeantwoord.

 

 

Zo weten wij zeker dat nog vele familieleden in ons bestand ontbreken. In het bijzonder missen wij de jongste generatie maar ook nakomelingen van onze ooit geƫmigreerde naamgenoten. In krantenberichten of via het Internet zien wij geregeld namen van ons nog onbekende personen die wij graag in de database opnemen. In dit bericht leest u de eerste vragen. Kent u hen of nog beter bent u het zelf, neem dan contact met ons op. U bereikt ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

STAMBOOMVRAGEN 01

 

HOOFDDORP

In een advertentie uit 1979 komen we de volgende namen tegen : P.J.K. Hijstek, A.C. Hijstek-Rupke en hun kinderen Michiel, Suzanne en Victor.

Wie kan ons meer over deze familie vertellen dan wel met hen in contact brengen??

 

WILLEMSTAD

In Willemstad woonden en wonen nog vele naamgenoten, wier gegevens ons nog onbekend zijn.

Onder andere zoeken wij gegevens over de daar geboren personen :

TEUNTJE L. HEIJSTEK, geboren 9 maart 1953

PIETERNELLA H. HEIJSTEK, geboren 26 april 1953

HERMANUS HEIJSTEK, geboren 21 november 1956

ADRIANA HEIJSTEK, geboren 6 oktober 1958

HEILTJE JACOBA HEIJSTEK, geboren 11 oktober 1959 en in Alblasserdam overleden op 12 augustus 2007. Zij was getrouwd met Wim van Asperen.

ADRIAAN HEIJSTEK, geboren 15 november 1960

LEENDERT HEIJSTEK, geboren 30 december 1960

 

Bescherming persoonsgegevens.

 

 

 

Het is ons bekend dat er soms enige terughoudendheid bestaat om gegevens beschikbaar te stellen. Deze zorg willen we graag bij u wegnemen. 

Met nadruk vermelden we dat wij ons houden aan de Wet Bescherming Persoonsbescherming (WBP). Alle gegevens worden in een database opgeslagen zodat generaties na ons daar gebruik van kunnen maken voor genealogisch onderzoek. Alleen data die vallen buiten de wettelijke regels voor de openbaarheid van registers Burgerlijke Stand (Geboorteakten na 100 jaar; Huwelijksakten na 75 jaar; Overlijdensakten na 50 jaar) worden door ons openbaar gemaakt.

Afgeschermde gegevens zijn alleen in te zien met toestemming van de Heijstek Familiestichting. Op de website is dat nader aangegeven. 

Onze bestanden zijn aangemeld in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het College Bescherming Persoonsgegevens heeft onze gegevens opgenomen onder het meldingsnummer m1070561.