Nog een paar dagen en het derde decennium van de 21e eeuw vangt aan.

 

Als genealogen kijken we graag terug in de tijd met als doel te leren wie onze voorouders waren en schrijven graag hoe zij in hun tijd hebben geleefd. U heeft het ook dit jaar weer kunnen lezen op deze website van de Heijstekfamilie.

 

Dit jaar publiceerden wij 29 nieuwe verhalen over de familie die bijna zesduizend keer door u werden bekeken en gelezen. De reeks Engelstalige publicaties over de Afrikaanse Heijstek- Lampen tak van de familie kreeg zeer veel aandacht. Een van deze verhalen scoorde zelfs 739 “kliks”. Gemiddeld werd een publicatie 200 keer door u gezien. Ook in het jaar 2020 kunt u minstens 26 publicaties van ons verwachten.

 

Vanwege vernieuwde en veiliger software werd de familiestamboom vanaf het najaar gepubliceerd met het Webtrees programma. Heel mooi en praktisch is de zogenoemde “Interactieve boom” en is de koppeling met Google Maps. Dit jaar is het aantal records in de stamboom met 170 gestegen tot 12094 personen.

De oude gebruikersnamen en wachtwoorden werken helaas niet meer binnen de nieuwe software. Als u de gegevens van nog levende personen wilt zien dient u een nieuw gebruikersaccount aanmaken. Dat kan op https://bit.ly/34FIZAK

Aan de rechterkant van het scherm staat “Vraag een nieuw gebruikersaccount aan”, waar u uw gegevens weer kunt invullen voor de aanvraag.

 

Wij blijven u graag ontmoeten op deze familiewebsite.