Vertaal/Translate/Select your language

Vinaora Visitors Counter

745711
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
726
1104
2882
283722
10515
17513
745711

Your IP: 3.227.233.78
2019-10-15 14:37

Maak de Heijstek stamboom compleet

 

Help fouten er uit te halen

 

 

Zo af en toe ontvangen wij informatie over de Heijstek Familiestamboom. Vaak gaat het over aanvullingen, dan weer over onvolkomenheden.

 

Over het algemeen ontvangen wij dergelijke mutaties per email. Soms zijn het enkele overzichtelijke regels, een andere afzender neemt de moeite er een schema bij te voegen. Zoals de heer Joost Heystek die in Zuid Afrika woont. Hij stuurde ons de hier getoonde schema’s.

 

 

 

Controleer

In een familiedatabase met veel meer dan 11.000 personen, valt het niet uit te sluiten dat er in de loop der tijd onjuistheden in zijn geslopen. Zelf komen wij die geregeld tegen en corrigeren die dan terstond. Veel fouten herkennen wij niet omdat de noodzakelijke  informatie ontbreekt. U herkent bedoelde onjuistheden wellicht in een oogopslag als het uw familie, uw gezin respectievelijk uw directe voorouders aangaat.

 

Help ons die fouten te elimineren. Zoek op dit familieweblog uw gezin, uw voorouders op en kijk of de u aangaande records juist en compleet zijn. Zo niet, laat het ons dan weten.

 

Worden uw gegevens niet op het scherm getoond? Dan zijn die opgenomen in het zogenoemde (wettelijk) afgeschermde deel van de database. U kunt echter toegang daartoe krijgen door een accountnaam en wachtwoord aan te maken. Na verificatie door de Heijstek Familiestichting kunt u toegang krijgen tot ook dit deel van de database.

 

Stuur 'n email

Mutaties, dus aanvullingen en correcties ten behoeve van de Heijstekstamboom ontvangen we graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit adres kunt u ook gebruiken voor het toezenden van historische foto’s, geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwbrieven, bidprentjes enzovoort. Al deze documenten nemen wij graag op in het digitale Heijstek familiearchief.

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen