Vertaal/Translate/Select your language

Vinaora Visitors Counter

895799
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
206
555
3279
435105
5476
17901
895799

Your IP: 3.236.8.46
2020-07-10 07:41

Erik Heijstek gaat zes keer de Alpe d’Huez beklimmen

Opgeven is geen optie

 

Alpe d’HuZes komt er weer aan. De jaarlijkse extra-sportieve sponsoractie waarin enige duizenden Nederlanders deelnemers hun best doen om de Alpe d’Huez te beklimmen. Erik Heijstek (20-12-1983, Nieuwendijk) is in training en heeft zich voorgenomen dit jaar de berg met de vele haarspeldbochten op de zesde van de zesde zes maal te beklimmen!

 

Zes keer naar de top wil ook zeggen 82,2 km bergop rijden met een gemiddeld stijgingspercentage van 8,4%, het overbruggen van 6900 hoogtemeters en het nemen van 126 haarspeldbochten. Gelukkig staat hij daar niet alleen voor.

 

Waarom deze actie?  

 

Gezondheid, daar draait het om in het leven. Het klinkt als een cliché, maar een goede gezondheid is niet voor iedereen weggelegd. Eén op de drie mensen krijgt kanker. Het is niet de vraag of het dichtbij komt, maar eerder wanneer het je overkomt.

 

 

Onderzoek is nodig in de strijd tegen kanker. Daarvoor zijn keiharde euro’s nodig.  Door middel van onderzoek kan van deze dodelijke ziekte een chronische ziekte gemaakt worden. Doelstelling is om dit voor elkaar te krijgen uiterlijk in het jaar 2021.

 

 

De actie Alpe d’HuZes is een van de middelen om aan geld te komen. De organisatie die hier achter staat voert een antistrijkstokbeleid: geen directie salarissen en andere financiële reserveringen ten behoeve van de organisatie. Alles geschiedt op vrijwillige basis en eigen kosten. Iedere gedoneerde euro komt zo ten goede komt aan de strijd tegen kanker.

 

 

Team Nobel

 

Als trotse vader van Thijs hoopt Erik dat de doelstellingen van de organisatie van Alpe d’HuZes gehaald worden. Door deel te nemen aan deze actie probeert hij samen met zijn team ‘Team Nobel’ zoveel mogelijk geld in te zamelen om zodoende een bijdrage te leveren aan deze zinvolle actie.

 

Steun Erik

 

Doe net als de Heijstek Familiestichting en steun deze sportieve actie van Erik. Een bijdrage kan worden overgemaakt via zijn deelnemerspagina.

 

 

De Heijstek Familiestichting heeft alle vertrouwen in Erik en wenst hem veel succes.

Reacties   

+1 #1 Frederik 20-05-2013 17:29
Beste Erik, zet hem op. Het is aan jou om de naam Heijstek hoog te houden. We houden je in de gaten.
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen