Een mooie foto gemaakt op Lisbon van Antonie “Antoon” Marius Heystek en Aletta Johanna Elizabetha "Lettie" Botes met kinderen, schoonkinderen en een paar kleinkinderen. Antoon met snor en baard en Bets met een muts op het hoofd laten zich snel herkennen. Alleen opa en oma zijn door ons herkend. Wie zijn de andere personen op de foto?

 

Op de tweede foto zijn alle personen van een nummer voorzien. We willen graag hun namen weten. Herkent u zich, of weet u welke naam bij welk nummer hoort? Laat dan een bericht achter op dit weblog of stuur uw informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zodra we alle namen weten wordt de foto opnieuw gepubliceerd, maar dan voorzien van de namen.

 

Bezit u familiefoto’s uit de “oude doos”? Wij houden ons aanbevolen die van u te ontvangen.

 

In Afrikaans

'N mooi foto gemaak op Lisbon van Antonie "Antoon" Marius Heystek en Aletta Johanna Elizabetha "Lettie" Botes met kinders, skoonkinderen en 'n paar kleinkinders. Antoon met snor en baard en Bets met 'n hoed op die kop laat hom vinnig herken. Wie is die ander persone op die foto?

 

Op die tweede foto is alle persone van 'n nommer voorsien. Ons wil graag hul name weet. Herken jy hom, of weet jy watter naam by watter nommer hoort? Laat dan een boodskap agter op hierdie weblog of stuur jou inligting na Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sodra ons al die name weet word die foto weer gepubliseer, maar dan voorsien van die name.

 

 

 

Besit u familiefoto's uit die "ou doos"? Ons hou ons aanbeveel wat van u te ontvang.

 

Foto's van Vroeger 01: Familie Heystek-Markram

Foto’s van Vroeger 02

Foto's van Vroeger 03

Foto’s van Vroeger 04