Gooi ze niet weg!

Iedere familie, ieder gezin bewaard familiedocumenten zoals foto’s, trouwboekjes, brieven, dagboeken, geboortekaartjes, rouwbrieven , trouwkaarten, persoonsbewijzen enzovoort, enzovoort. Vaak bewaard in dozen, soms ingeplakte in albums. Meestal wordt er niet meer naar omgekeken en op een zeker moment zelfs weggegooid. Dat is jammer. Om te voorkomen dat materiaal in de toekomst verloren gaat en niet meer beschikbaar is voor generaties na ons, heeft de Heijstekfamiliestichting een digitaal archief aangelegd. In de loop der jaren is zo een grote collectie ontstaan met foto’s en vooral met geboorte-, trouw- en overlijdensaktes.

Bezit u documenten gerelateerd aan de Heijstek familie en wilt ook u voorkomen dat deze verloren gaan? Wees dan zo vriendelijk en deel ze met ons. Graag gescand of door u gefotografeerd. Wij ontvangen deze documenten graag op info@heijstekfamilie.nl.

 

***